Pernilles historie: ængstelig nygravid

Jeg blev tilfældigvis gravid lige inden samtaleforløbet om mine udfordringer ved fertilitetsbehandling skulle starte, så det blev med et andet fokus end først forventet. For mig betød det, at jeg blev taget i hånden i en svær overgang fra fertilitetsbehandling efter graviditetstab til en en virkelighed som meget ængstelig nygravid. Hos Thilde var jeg i et trygt rum, hvor jeg kunne blive spejlet og forstået i de svære følelser, der fulgte med, da jeg pludselig var gravid igen. Forløbet har uden tvivl været en kæmpe hjælp til at komme igennem den første hårde periode af graviditeten - og til at bearbejde den bagage, jeg havde med mig i min fertilitetshistorie.  

Thilde agerer ikke kun som terapeut, men også som en skæbnefælle, der ved at dele sin personlige historie og erfaring gør det lettere at føle sig forstået og grebet i det kaos, man kan befinde sig i. Jeg har prøvet andre forløb hos eksempelvis en psykolog, men det gjorde en stor positiv forskel for mig, at jeg hos Thilde ikke skulle "udredes" eller "fikses" af en følelsesmæssigt distanceret samtalepartner. Jeg oplevede, at jeg både fik arbejdet med følelser omkring fertilitet og graviditet og samtidig fik et skub til at håndtere de ting, der i øvrigt var udfordrende i mit liv.        

Jeg vil anbefale et forløb hos Thilde til alle, der går igennem fertilitetsbehandling eller på den ene eller anden kæmper med rejsen omkring at blive mor, fordi man her bliver mødt med en forstående, varm og fagligt kompetent samtalepartner, som man både kan grine og græde med. 

Jeg følte mig altid lettere om skuldrene, når jeg gik fra en session med Thilde, og det gav mig overskud til at være mere nærværende i mine relationer og rumme min situation. Det fik mig til at føle, at det er OK at have alle disse modstridende følelser omkring min graviditet, og Thilde hjalp mig til at have et medfølende blik på mig selv. Dette tager jeg med mig som en stor gave på min videre rejse mod moderskabet. 

Previous
Previous

En guide til dig, hvis barn kæmper for at få børn

Next
Next

Sarahs historie: Jeg må have det præcis, som jeg har det.