Ses vi på fertilitetsmessen?

Næste weekend mødes fertilitetseksperter fra hele Europa til Skandinaviens første fertilitetsmesse. Der vil være læger, embryologer og professorer, der ved alt om, hvordan man man gør kvinder gravide via fertilitetsbehandling. Og så er der mig. Yogalæreren, der selv har været gennem fertilitetsbehandling og nu hjælper kvinder komme gennem fertilitetsrejsen med værktøjer fra yoga, meditation og coaching. Det bliver interessant at være den ‘alternative behandler’ mellem alle lægekitlerne. Måske skal jeg gå all in på bare tæer og røgelse…?

fertilitetsmessen.png

Jeg holder to oplæg begge dage - og jeg tror nok, det bliver kl. 12.00 og kl. 14.00 både lørdag og søndag. Men tjek lige fertilitets-messen.dk op til weekenden for at være sikker. Og det er i Bella Center.

Så når du er blevet proppet med viden fra alle lægerne, så kom hen og sæt dig på yogamåtten hos mig og giv hovedet en pause og kom ned i kroppen. Jeg vil glæde mig til at guide dig gennem meditation og fortælle, hvordan du kan reducere stress i kroppen, balancere nervesystemet og styrke din krops naturlige fertilitet gennem yoga.

Kom endelig og sig hej - og få en af de flotte flyers, jeg har fået lavet til lejligheden :) 

image-asset (3).png
Previous
Previous

5 sandheder om støtte på din rejse mod at blive mor

Next
Next

Når vi deler vores fertilitetshistorie med hinanden